Skip to main content

Beholders

Beholders op de Noordkade

Een avond voor ondernemers op het grootste documentairefestival van Brabant. We worden ontvangen op het festivalplein op de Noordkade met een drankje tussen 19.00 en 20.00 uur, waarna je naar de zaal gaat van de documentaire van je keuze. We treffen elkaar na afloop weer voor een borrel en een gesprek op het festivalplein. Ook leden van de andere ondernemersverenigingen in Meierijstad en StartUp Meierijstad kun je op deze avond verwachten.

Beholders 2022

Bijeenkomst

Datum:  donderdag 5 oktober 2023
Inloop:  19.00 tot 20.00 uur
Documentaire:  20.00 tot 22.00 uur
Borrel:  22.00 tot 00.00 uur
Locatie:  Noordkade,
Adres:  Verlengde Noordkade 10 in Veghel
Consumpties:  de eerste drie consumpties zijn inbegrepen
Aanmelding:  uiterlijk vrijdag 22 september

Aan- of afmelden

Meld je aanMeld je af

De documentaires

do 20.00 uur
Noordkade
Free Money
Een documentaire over het veelbesproken basisinkomen. Het wordt getest in een dorp in Afrika voor een periode van tien jaar. Het is 's werelds meest gedurfde sociale experiment.
Free Money
Meer info
do 20.00 uur
Noordkade
The Happy Worker
Over stiltecultuur, nepveranderingen en incompetente managers. Over hoe we het handboek voor sabotage als leidraad lijken te gebruiken in onze bedrijfsvoering.
The Happy Worker
Meer info
do 20.00 uur
Noordkade
She Chef
Een vrouwelijke chef-kok wint de culinaire wereldbeker met het nationale team van Oostenrijk en verkent de weg naar meesterschap via sommige van de meest opvallende restaurants van de wereld.
She Chef
Meer info
do 20.00 uur
Noordkade
The Pawnshop
Een Nederlands ondertitelde documentaire over de grootste kringloopwinkel van Polen. Ondernemers die worstelen om te overleven terwijl ze mensen helpen die het harder nodig hebben dan zijzelf.
The Pawnshop
Meer info