Skip to main content

Ondernemersverhaal: Bij Hilde Optiek

Hilde van Eldijk van Bij Hilde Optiek

Mijn naam is Hilde van Eldijk en sinds 15 maart eigenaar van Bij Hilde Optiek aan de Pentelstraat. Mijn verhaal heb ik geschreven met de waardevolle hulp van mijn eerste EBK bijeenkomst over ChatGTP. De eerste week na de opening was spannend, maar ook ontzettend druk. Er kwamen veel mensen langs om een kijkje te nemen en ik was blij verrast door de warme ontvangst die ik kreeg van de mensen in Erp. Heel fijn als startende ondernemer.

Bij Hilde Optiek - Hilde van Eldijk

Ik werk al twintig jaar in de optiek. Ik heb gewerkt bij Van de Valk Optiek in Veghel, Prinsen in Uden en de laatste jaren bij Optilook in Gemert. Hoewel ik mijn vak altijd met plezier heb uitgeoefend, groeide het verlangen naar meer. Ik droomde van mijn eigen zaak.

Net toen Noud Optiek stopte, was ik niet bezig met een eigen bedrijf, maar druk met vrijwilligerswerk in Malawi. Samen met een team van optometristen en opticiens hielp ik de mensen daar beter te kunnen zien. Een jaar later begon toch het idee van mijn eigen zaak weer te kriebelen en toen ik in Erp een mooie kans zag, besloot ik die te grijpen.

Mijn optiekzaak is een gezellige en huiselijke plek, waar ik gebruik maak van de nieuwste meettechnieken. Ik bied een unieke collectie brillen aan, waar voor iedereen iets moois te vinden is. In mijn collectie vind je technische monturen gemaakt van lichte materialen, maar ook kleurrijke en bijzondere monturen die je niet overal ziet. Klanten kunnen rekenen op eerlijk advies. Mijn man Patrick, die ook in de optiek werkt, springt bij wanneer nodig.

Mijn zaak staat voor gezelligheid, verse koffie, aandacht en kwaliteit. En na 20 jaar optiek word ik nog altijd gelukkig als klanten met hun nieuwe bril weer helder kunnen zien en met trots het nieuwe montuur dragen. Ik hoop je in m’n winkel te mogen ontmoeten.

Bij Hilde Optiek
Hilde van Eldijk
Tel: 0413-782106
info@bijhildeoptiek.nl
www.bijhildeoptiek.nl