Skip to main content
Bijeenkomst

Bijeenkomst bedrijventerreinen

Bijeenkomst 10 juni 2024

Bijeenkomst bedrijventerreinen

Momenteel werkt de gemeente aan een haalbaarheidsonderzoek en ontwikkelstrategie voor de eventuele uitbreiding van bedrijventerreinen in (onder andere) Erp. Dit haalbaarheidsonderzoek en de ontwikkelstrategie willen we samen met ondernemers uitwerken. POM is partner bij deze opgave.

In afstemming met EBK organiseren we een avond voor Erpse ondernemers (leden van EBK en bedrijven op Molenakker I die geen lid zijn) en bedrijven uit Meierijstad die eerder aangegeven hebben geïnteresseerd te zijn in bedrijfsgrond in Erp. Tijdens deze avond informeren we de aanwezigen over de stand van zaken van het haalbaarheidsonderzoek en kijken we vooruit. We gaan ook samen aan de slag.

Zoals bekend is het aantal verkeersbewegingen door Erp al jaren een aandachtspunt; dit komt ook terug in het haalbaarheidsonderzoek. Daarnaast speelt het landelijke probleem van netcongestie en wil de gemeente ondanks dat sneller tot uitgifte van bedrijfskavels kunnen komen. Deze twee aandachtspunten vormen onderdeel van een interactief programma. Daarnaast is er natuurlijk ruimte om vragen te stellen.

Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd in verband met het interactieve deel.

Bijeenkomst bedrijventerreinen
Datum:  maandag 10 juni 2024
Inloop:  19.00 uur
Aanvang:  19.30 uur
Locatie:  Café/zaal van Haandel
Adres: Hertog Janplein 20 in Erp

Meld je aan