Skip to main content
Bijeenkomst

EBK Jaarvergadering 16 april

Jaarvergadering 16 april 2024

Bedrijfsbezoek bij Anky van Grunsven

Anky van Grunsven, geboren op 2 januari 1968 te Erp, kreeg toen zij zes jaar oud was haar eerste pony, de Shetlander Heleentje. “All the rest is history”, zou je kunnen zeggen. Een prachtige loopbaan, en nog! Zowel sportief als zakelijk een bron van inspiratie voor velen. Van paardenliefhebbers tot en met ondernemers.

Haar sportieve palmares is om stil van te worden. Op de Olympische Spelen won ze negen medailles (3 x goud, 5 x zilver en 1 x brons) en ze won vele malen goud en zilver op het WK. Zeven keer werd Anky in Nederland uitgeroepen tot “Ruiter van het Jaar” en tijdens het bekende Sportgala werd ze geëerd als Sportvrouw van het Jaar in 1994 en ontving hiervoor een Jaap Eden.

Naast haar sportcarrière heeft ze ook een prachtig bedrijf opgebouwd. Tijdens de ledenavond neemt ze ons mee naar de start daarvan en hoe het is uitgegroeid tot wat het nu is. Niet alleen over haar loopbaan in de sport, maar ook de zakelijke kant zoals de kledinglijn en het opzetten van het Anky Education Center. Een rondleiding met uitleg over dit alles ontbreekt zeer zeker niet.

Laat jezelf inspireren door de bekendste vakvrouw die Erp rijk is en kom 16 april naar de Bolst 13 te Erp.

Jaarvergadering
Datum:  dinsdag 16 april 2024
Inloop:  19:00 uur
Aanvang:  19.30 uur
Locatie:  Anky Education Center
Adres: Bolst 13 in Erp

Bedrijfsbezoek Anky van Grunsven