Skip to main content
Bijeenkomst

EBK Ondernemerslunch

EBK Ondernemerslunch

EBK faciliteert jouw ‘ondernemerslunch’

Ook zo’n zin om weer je collega-ondernemers te spreken? Dit is je kans. Schrijf je nu in voor de EBK Ondernemerslunch die gepland staat op vier verschillende data in juni. We vragen alle geïnteresseerden zich opnieuw in te schrijven, ook als je je al eerder had aangemeld begin dit jaar.

EBK Ondernemerslunch – wat is het ook alweer?

Je gaat lunchen met maximaal 3 andere EBK-leden zonder dat je van tevoren weet met wie je gaat lunchen. Wij koppelen jullie en maken bij een horecagelegenheid in Erp de reservering. Het doel is om andere ondernemers te leren kennen tijdens een heerlijke lunch en met elkaar in gesprek te gaan. Alles wat daaruit voortkomt is meegenomen. Op deze manier steken we samen de Erpse horeca een hart onder de riem en is het ook een mooie informele en gezellige manier om andere ondernemers en hun bedrijf wat beter te leren kennen. De lunch wordt georganiseerd volgens de dan geldende RIVM-regels. Geef je snel op. De rest volgt vanzelf.

Wanneer?

  • Dinsdag 1 juni 2021
  • Donderdag 3 juni 2021
  • Woensdag 9 juni 2021
  • Donderdag 10 juni 2021

Tijdstip: 12.00 uur, tenzij je anders overeenkomst met je groep.

Kosten

Per ondernemer stellen wij een bedrag van (maximaal) 15 Euro beschikbaar. Ga je daar overheen, dan betaal je zelf bij.

Wat vragen we van jou?

Niet al te veel. Ga gewoon lekker lunchen en met elkaar in gesprek. Toon interesse in elkaar. Of je later nogmaals met jouw groepje wilt afspreken, staat je vrij. Na afloop van de lunch ontvangen we graag per gezelschap:

  • Een foto
  • En als je wil ook een eenvoudig kort verslagje waarin je vertelt welke thema’s jullie hebben besproken, wat daarin opviel en wat jullie voor elkaar kunnen betekenen.

De aanmeldtermijn verloopt op 19 mei 2021.