Skip to main content

Ondernemersverhaal: Get Going

Arno van den Crommenacker van Get Going

Hoe kun je je bedrijf het best omschrijven?

Ik zou Get Going omschrijven als een sportschool die het maximale uit zijn klanten haalt door middel van veel ervaring en veel kennis die is opgedaan in opleidingen, cursussen en het trainen van veel mensen door de jaren heen. Het behalen van mentale/sportieve/gezondheids doelstellingen is niet gemakkelijk en vergt veel doorzettingsvermogen en discipline van zowel de klant als de trainer. Meteen twee eigenschappen die goed passen bij het bedrijf. Betrokken is ook een eigenschap die ik dit bedrijf zou toeschrijven, betrokkenheid is super belangrijk om mensen te begrijpen en ze de juiste kant op te sturen. Maar ook om een band op te bouwen met alle klanten, en dat betaalt zich gelukkig weer uit in deze barre periode.

EBK - Get Going - Arno van den Crommenacker
Welke ontwikkelingen heb je doorgemaakt?

Het is een snel groeiend bedrijf, in 2013 gestart als kleine personal trainingsonderneming, en nu in 2021 een echte sportschool. Squat-racks, bankjes, dumbells, barbells, een splinternieuwe lijn aan fitness apparatuur, oftewel tjokvol met ijzer! Gestart met alleen personal training op de menukaart en nu groepslessen, vrije fitness, small group training en natuurlijk nog steeds personal training. Ik ben door de jaren heen ook niet minder ambiteus geworden, dus verder groeien is nog steeds de doelstelling.

Wat is de impact van COVID-19 op jouw bedrijf en hoe ga je hier mee om?

Vandaag de dag zitten we in de tweede lockdown met de fitnessbranche. Dat is natuurlijk ontzettend vervelend, maar laat wel zien wie de creatieve ondernemers zijn en wie bij de pakken neer gaat zitten. Mijn klanten zijn heel blij met de mogelijkheden die ik ze aanbied, op dit moment zijn we buiten aan het sporten. Al mijn klanten kunnen terecht op de buitenlocatie, zonder een nat pak te halen als het regent. Voordat we naar buiten mochten, sportten we voornamelijk online: één van de weinige manier om je klanten nog op een verantwoorde manier aan de slag te krijgen.

Wat moet zeker nog genoemd worden, wat nog niet besproken is?

Mocht je na de lockdown weer aan de slag willen op een verantwoorde manier, geef me een belletje en dan kijken we waar de mogelijkheden liggen, en wat het beste bij jou past.

Get Going
Arno van den Crommenacker
Tel: 06-50992361
info@get-going.nl
www.get-going.nl