Skip to main content
Nieuws

Impact corona in Erp

Impact corona in Erp

Fotograaf Maaike van Esch

EBK is benaderd door Maaike van Esch, een zelfstandig fotografe met Erpse roots. Zij werkt aan een foto-gedichtenproject over de impact van corona in Erp. Diverse Erpse ondernemers en andere bekende Erpenaren zijn reeds door haar geportretteerd.

Project impact corona in Erp

Maaike legt graag uit waarom ze de hulp van nog meer Erpse ondernemers kan gebruiken:

“Als geboren Erpse bezoek ik nog bijna wekelijks mijn ouders op de Achterdijk. Zo ook vorig jaar op 1 maart. Waarschijnlijk zijn die dag mijn broertje en man ook besmet geraakt, net als vele Erpenaren dat al waren of nog zouden worden. We zijn nu een jaar verder. Corona heeft in Erp veel impact gehad. Daarom zou ik graag aandacht willen geven aan dit zo uitzonderlijk bijzondere jaar in Erp middels een foto-gedichtenproject. Het resultaat van het project mag zichtbaar zijn in de Erpse buitenlucht.

Om dit project te realiseren vraag ik jullie hulp met de volgende zaken:

  • Mensen aandragen die op de foto willen
  • Sponsoring in de vorm van diensten of materialen: foto’s printen op buitenmateriaal, steigerframes om fotoplaten aan te bevestigen, het plaatsen van de stellages, vergunningen aanvragen wanneer nodig, het organiseren van de opening.

Ik hoop dat jullie mijn enthousiasme delen en het project willen ondersteunen. Graag ga ik hier met jullie over in gesprek!”

Met vriendelijke groet, Maaike van Esch

Maaike van Esch Fotografie
06 504 23 632
info@maaikevanesch.nl
www.maaikevanesch.nl