Skip to main content

Ondernemersverhaal: JEDT Administratie

Desirée Krijgh-Spijkers van JEDT Administratie

Hoe kun je je bedrijf het best omschrijven?

Ik, Desirée Krijgh-Spijkers, ben op 1 april 2020 gestart met mijn eigen administratiekantoor JEDT Administratie en sinds november 2022 woon ik met man en kinderen in Erp. Ik werk meestal vanuit huis, daarnaast heb ik ook een kantoor in Rosmalen. JEDT Administratie richt zich op MKB en ZZP en staat voor een open en eerlijke communicatie, goede bereikbaarheid, snelle reacties en persoonlijke en klantgerichte service, waarbij elke klant telt. Dit staat natuurlijk heel mooi op papier, maar de kunst is om dit ook waar te maken.

Desiree Krijgh-Spijkers - JEDT Administratie

Klantgerichte service houdt in dat de klant, altijd in overleg, bepaalt wat nodig is aan ondersteuning. De ene keer is dat het volledig verwerken van de administratie en ondersteuning op het gebied van debiteurenbeheer, de andere keer houdt de ondernemer alles zelf bij en zorgen wij alleen voor de jaarstukken en diverse aangiften bij de Belastingdienst. De één brengt de spreekwoordelijke schoenendoos en de ander levert alles digitaal aan. Dat is bij ons allemaal mogelijk. Ook de loonadministratie kunnen wij voor onze rekening nemen. Regelmatig horen we van klanten terug dat juist deze manier van werken is wat ze waarderen aan JEDT Administratie. Dat vertaalt zich ook in trouwe klanten en een goed gevulde portefeuille, waarbij de meeste nieuwe klanten zich via-via aandienen. Dat is voor ons het teken dat onze manier van werken aansluit bij de wensen van onze doelgroep.

De start van JEDT Administratie in 2020 was spannend, mede door de enorme onzekerheden rondom corona. Spannend voor mij, want hoe zou ik JEDT Administratie voorstellen aan de wereld en hoe werf ik mijn klanten in deze tijd? Netwerkbijeenkomsten en ontmoetingen waren niet mogelijk, waardoor ik me heb gestort in het online netwerken. Een behoorlijke uitdaging voor een nieuwkomer zoals ik in bepaalde groepen. Sommige klanten heb ik nog steeds niet live ontmoet.

Ooit stond ik wat huiverig tegenover het ondernemerschap, maar na deze vuurdoop twijfel ik niet meer. Ook als het tegenzit, vinden we wel weer een manier om er bovenop te komen. Bij tegenslag merk ik dat het belangrijk is om even een stap terug te zetten en van een afstand te kijken naar wat er aan de hand is en er over te sparren met de juiste mensen.

Ik heb in de jaren dat ik dit werk doe veel starters mogen begeleiden, maar sinds ik zelf ondernemer ben, weet ik pas echt dat er heel veel bij komt kijken. Daarom ben ik verbonden aan ZZP NOB Boost als expert. Daar help ik starters en ZZP-ers, die toe zijn aan een volgende stap, met hun vragen op met name administratief gebied.

Ik ben aangenaam verrast door de bijeenkomsten van EBK waar ik nu ben geweest en kijk ernaar uit om jullie beter te leren kennen!

JEDT Administratie
Desirée Krijgh-Spijkers
Tel: 06-14728916
info@jedt-administratie.nl
jedt-administratie.nl