Skip to main content
Nieuws

Judith van de Ven

Secretariaat: Judith van de Ven

Secretariaat EBK

Een tijd geleden ben ik gebeld door Paul met de vraag om na te denken om het secretariaat van EBK over te nemen, maar daar niet meteen nee op te zeggen. Ik was verrast, maar kreeg ook een warm gevoel bij de functie, maar nog meer bij deze groep mensen.

Mezelf eens verdiept in EBK, fijne gesprekken met Ramona, Paul en Anton gehad, een warm welkom bij Preferro door de rest van het bestuur en toen definitief de knoop gehakt. Ik ga het doen en op 5 juli neem ik het van Ramona over. Spannend, maar enorm veel zin in!

EBK - Judith van de Ven

Wie ben ik?

Maar wie ben ik? Ik ben dus Judith, kom uit Vorstenbosch en woon sinds 1994 in Erp. Drie opgroeiende kinderen, waarvan de oudste eind dit jaar gaat samenwonen.

Vanaf 1996 al werkzaam in het secretariële vak, waarvan de laatste 21 jaar bij GGZ Oost Brabant. Daar werk ik op het directiesecretariaat van de afdeling Finance, Control & Vastgoed en voor het projectbureau van het Levendig Landgoed Huize Padua. Een fijne werkplek waar het mij goed doet iets te betekenen voor onze cliënten, zeker met de naderende nieuwbouw op het terrein in Huize Padua.

Naast mijn baan doe ik ook nog vrijwilligerswerk, niet zoveel meer als ik heb gedaan, maar draag nog steeds mijn steentje bij aan het Erpse verenigingsleven. Verder vind ik het heerlijk om in de tuin te werken, te wandelen, fietsen, fotograferen en mezelf te verliezen in een (goed) boek.

EBK, een mooie en groeiende ondernemersvereniging met een warm hart voor onze ondernemers. Prachtig om de verbinding te zien en daar een onderdeel van te mogen zijn! Ik kijk uit naar nieuwe ontmoetingen.