Skip to main content

Ledenavond 18 oktober 2021

Op locatie bij Melkveehouderij Delisse

Ontmoet en ontdek wat je met vakmanschap en professionaliteit kan bereiken

Pieter en Ilse laten zien waar vakmanschap toe kunnen leiden. De overtuiging dat als je focus hebt op je kernactiviteiten (melkveehouderij) en wanneer je steeds bezig blijft met wat er beter kan, dit tot hele mooie resultaten kan leiden.

De agrarische sector is volop in het nieuws. Er bestaan veel vooroordelen, vaak helaas onvoldoende gebaseerd op feitelijke kennis. Het gaat dan onder andere over de klimaatproblematiek (mest, stikstof etc.). Het is interessant om te ontdekken hoe een bedrijf als Melkveehouderij Delisse daar op investeert en daarmee om gaat. Thema’s als bedrijfsopvolging, verdergaande investeringen in de bedrijfsvoering, de toenemende inzet van data en de inkrimping van het aantal bedrijven komen aan de orde.

Sowieso is het meer dan interessant om het bedrijf ook echt in bedrijf te zien. Tijdens de rondleiding zien we alle aspecten van een modern melkveebedrijf met circa 350 koeien. Het wordt opnieuw een gezellige en afwisselende avond met je collega-ondernemers, inclusief de “derde helft”. Meld je meteen even aan zodat we (ook i.v.m. inkoop catering) weten op hoeveel personen we kunnen rekenen.

Praktische informatie:
Trek een warme trui en jas aan in verband met de temperatuur. In verband met de rondleiding is het verstandig stevige schoenen aan te trekken. Het adres is Ham 3 in Erp. Parkeren kan op de inrit, langs de stallen en bij de kuilen.

Bijeenkomst

Datum:  maandag 18 oktober 2021
Aanvang: 19:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur)
Locatie:
  Ham 3, Erp
Aanmelding:  verplicht en alleen voor leden

EBK Ledenavond - Melkveehouderij Delisse