Skip to main content

Ondernemersverhaal: Little Home Deco

Sharon Teraa van Little Home Deco

Hoe kun je je bedrijf het best omschrijven?

Wij verkopen klein decoratie voor in huis, cadeaus voor volwassen (mannen & vrouwen) en (kraam)cadeaus voor kinderen. We hebben een breed assortiment, waardoor er voor iedereen iets leuks te vinden is. We houden van een gezellige, warme sfeer en dit proberen we ook uit te stralen naar klanten. Iedereen is bij ons welkom!

EBK - Sharon Teraa - Little Home Deco
Wat vind je belangrijk voor je bedrijf?

Ik beschrijf mijn bedrijf als innoverend, vernieuwend, flexibel, creatief en betrokken/meedenkend. Ik vind het heel belangrijk om je actief in te zetten en nieuwsgierig te zijn naar alle ontwikkelingen binnen de branche. Ik vind betrokkenheid naar klanten het allerbelangrijkste en hierbij hoort ook flexibiliteit. Meedenken met de klant en soms uit je comfort zone stappen omtrent een opdracht is een mooie uitdaging voor mij. Ik vind het heel belangrijk om me innovatief op te stellen en te kijken naar alle vernieuwingen, maar daarin wel proberen om origineel te blijven in de producten die je aanbied aan klanten. Als klanten zeggen: ‘Ooh dit is leuk, dat heb ik echt nog nooit gezien!’ of ‘Dit zie je tenminste niet overal!’ geeft dat mij een bevestiging dat je producten verkoopt die niet overal te zien zijn.

Hoe was de start?

De start van de winkel was ontzettend fijn! We zijn midden oktober open gegaan en toen kwamen de eerste aanvragen voor kerstpakketten al snel binnen. Ik kan daarom wel stellen dat dat de eerste echte grote opdrachten waren voor mij. Ook dit jaar kun je bij ons terecht voor leuke kerstpakketten (zelf ben ik hier al druk mee bezig). Dus zoek je voor je bedrijf kerstpakketten en wil je het lokaal houden, kom dan gerust eens kletsen. Dan kunnen we samen kijken wat ik voor je kan betekenen.

Wat moet zeker nog genoemd worden, wat nog niet besproken is?

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor hem/haar, een cadeautje voor kinderen of zoek je iets leuks voor in huis. Kom dan gerust eens gezellig langs in mijn winkel. Je bent hier altijd van harte welkom!

Little Home Deco
Sharon Teraa
Pentelstraat 29, Erp
Tel: 06-57700719
info@littlehomedeco.nl
www.littlehomedeco.nl