Skip to main content
Bijeenkomst

Open Bedrijven Dag Erp

Open Bedrijven Dag Erp 22 oktober 2023

Doe je mee?

Niet alleen ondernemers nemen graag een kijkje in de keuken van een bedrijf. Ook dorpsgenoten zijn gezond nieuwsgierig. Open bedrijven dagen worden vaak erg goed bezocht. Dus gaan we dat in Erp ook organiseren.

Op zondag 22 oktober gaan we jong en oud verwelkomen. Profiteer van deze dag en verwelkom onze inwoners want dat zijn potentiële klanten, mogelijk nieuwe medewerkers, mensen die positief over je praten en trotse familieleden.

Uiteraard hopen we dat we dit vaker kunnen doen. Simpelweg omdat onze inwoners niet zonder al die mooie bedrijven kunnen én omdat die mooie bedrijven niet zonder haar inwoners kunnen. Woon- werk en leefklimaat gaan hand in hand. Daarom nemen we dit initiatief als EBK en Dorpsraad samen.

Hoe gaan we het organiseren?

 • We hopen dat vele bedrijven zich aanmelden om mee te doen. Je hebt tot 25 april 2023 de tijd om je aan te melden. Denk niet te snel “wat is er bij ons te zien, te horen of te beleven?”. Ook jouw bedrijf is interessant. Er zijn tal van mogelijkheden en we helpen je graag. Echter, we zijn wel een beetje streng. Je moet echt iets speciaals doen en niet zomaar de deur openen.
 • Je bent als bedrijf deze zondag 22 oktober open van 10.00 tot 16.00 uur en je bepaalt zelf hoe je dit wilt doen (uiteraard denken we graag met je mee). Zomaar wat ideeën (maar er zijn er veel meer):
  • Je kan je bedrijf echt in werking laten zien
  • Je kan mensen die er werken laten vertellen (zeker als je denkt aan werving personeel – beroep aantrekkelijk maken)
  • Je kan mensen zelf aan het werk zetten (bouw – stukadoor – elektra etc.)
  • Je kan met groepjes rond gaan met uitleg
  • Je kan super gave projecten of resultaten laten zien
  • Je kan andere bedrijven bij jou een plek geven en samen de dag invullen
  • Je kan een prijsvraag in zetten (met prijzen aan het einde van de dag)
 • Wij zorgen met de Dorpsraad voor promotie op allerlei manieren dus daar profiteer je van. We nemen daarin ook mee wat jij met je bedrijf die dag gaat doen want dat helpt de opkomst te verhogen. Tip: haak aan met je eigen promotie in de Erpse krant of op andere manieren.
 • Om 16.00 uur sluiten we op een nog te bepalen locatie af met muziek, drankje en hapje (centraal horeca punt) met eventueel een prijsuitreiking of loterij.

Heb je interesse? Lees nog even de bijlage en mail dan het aanmeldformulier terug vóór 25 april 2023. Bellen kan ook met Paul van Hek 06-26364643, Roel Driessen 06-42251792 of Sander Kanters 06-51611860.

Met ondernemende groet,
Namens EBK en Dorpsraad

Dorpsraad: Caro Villier, Aron Evers
EBK: Paul van Hek, Roel Driessen, Sander Kanters
Horeca: Bas van Haandel

EBK Open Bedrijven Dag Erp

Meld je aan

Download aanmeldformulier