Skip to main content
Nieuws

UITGESTELD: EBK Blind lunches

UITGESTELD: EBK Blind lunches

Update 6 januari 2021

De EBK ondernemerslunch is uitgesteld. Zodra de horeca weer open mag, zullen nieuwe data worden gecommuniceerd naar onze leden.

Oorspronkelijke berichtgeving

EBK faciliteert jouw ‘ondernemerslunch’ – schrijf je snel in

Ondernemers kijken vooral naar wat WEL KAN. En dit kan en mag: De EBK Ondernemerslunch.

Je gaat lunchen met maximaal 3 andere EBK-leden zonder dat je van tevoren weet met wie je gaat lunchen. Wij koppelen jullie en maken bij een horecagelegenheid in Erp de reservering. Het doel is om andere ondernemers te leren kennen tijdens een heerlijke lunch en met elkaar in gesprek te gaan. Alles wat daaruit voortkomt is meegenomen.

De lunch wordt georganiseerd volgens de dan geldende RIVM-regels. Dit kan ook inhouden dat we de horeca vragen om een lunch op een door jou/jullie opgegeven locatie te komen brengen. Op deze manier steken we samen de Erpse horeca een hart onder de riem en is het ook een mooie informele en gezellige manier andere ondernemers als persoon en hun bedrijf wat beter te leren kennen.

Geef je snel op. De rest volgt vanzelf.

Wanneer?

  • wo 20 januari 2021
  • do 21 januari 2021
  • di 2 februari 2021
  • wo 3 februari 2021

Tijdstip: 12.00 uur, tenzij je anders overeenkomst met je groep.

Kosten

Per ondernemer stellen wij een bedrag van (maximaal) € 15,- beschikbaar. Ga je daar overheen, dan betaal je zelf bij.

Wat vragen we van jou?

Niet al te veel. Ga gewoon lekker lunchen en met elkaar in gesprek. Toon interesse in elkaar. Of je later nogmaals met jouw groepje wilt afspreken, staat je vrij.

Na afloop van de lunch ontvangen we graag per gezelschap:
* Een foto
* En als je wil ook een kort verslag waarin je vertelt welke thema’s jullie hebben besproken, wat daarin opviel en wat jullie voor elkaar kunnen betekenen. Zeker nu het verbinden van starters door corona behoorlijk moeilijk is geworden.

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen naar secretariaat@erpsebedrijvenkring.nl waarin je aangeeft welke data je beschikbaar bent.

De aanmeldtermijn verloopt op 20 december 2020.