Skip to main content
Ondernemersverhaal

Van Lieshout Timmerwerken

Ondernemersverhaal: van Lieshout TImmerwerken

Richard van Lieshout van van Lieshout Timmerwerken

Timmerwerk is handwerk. Het vereist een vaste hand en het beroemde timmermansoog. Wij houden rekening met jullie wensen. Dat is pas timmerwerk op maat! De kracht van Lieshout Timmerwerken is dat het hele project door een kleinschalig bedrijf wordt geregeld, waarbij je altijd een vast contactpersoon hebt. Of het nu gaat om het bouwen of verbouwen van een compleet woonhuis, overkapping of aanbouw.

Richard van Lieshout - Van Lieshout Timmerwerken

Door de ruime ervaring, van meer dan twintig jaar, hebben we voor elke mogelijke situatie gestaan. Een monumentaal pand, waarbij strenge restricties waren of een kleine aanbouw van recht toe, recht aan. Samen bouwen we tot een prachtig resultaat.

De start van Van Lieshout Timmerwerken

Na de beroepsopleiding tot timmerman ben ik bij Bouwbedrijf Versteegden gaan werken, waar ik het vak heb mogen leren. Na hier vele jaren met plezier te hebben gewerkt, heb ik de stap gezet om voor mezelf te beginnen. Ik wilde namelijk mijn eigen klanten bedienen. Mij volledig verantwoordelijk voelen voor het werk dat ik doe. Tevens ook mezelf breder ontwikkelen op het werkterrein van dat als timmerman.

Voor 2024 staan er veel mooie projecten op de planning waar ik trots op ben.

Van Lieshout Timmerwerken
Richard van Lieshout
Tel: 06 51340447
info@vanlieshouttimmerwerken.nl
vanlieshouttimmerwerken.nl