Skip to main content
Nieuws

Accountteam Bedrijven Meierijstad

Accountteam

Accountteam Bedrijven Meierijstad

Na een personele wisseling is het accountteam bedrijven sinds het najaar 2020 weer op volle sterkte! Veel ondernemers weten inmiddels al wie wij zijn en wat wij voor de ondernemers kunnen betekenen. Echter gezien de nieuwe teamsamenstelling en aanpassing in onze gebiedsindeling stellen wij onszelf de komende tijd in deze nieuwsbrief graag nogmaals aan u voor.

Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor ondernemers. Bij ons kun je terecht voor alles wat met ondernemen en economische ontwikkelingen te maken heeft. Heb je een vraag, dan kunnen wij je hierin begeleiden. We doen graag kennis op over wat jou en andere ondernemers bezighoudt en delen dat binnen de gemeente voor bijvoorbeeld beleidsontwikkeling. Daarnaast kunnen wij je in contact brengen met de juiste personen en netwerken. Een sterk en dynamisch ondernemersklimaat in Meierijstad, daar maken wij ons samen met jullie graag hard voor. We helpen je graag!

Het Accountteam Bedrijven bestaat uit vier accountmanagers: Marc de Bie, Jos van de Steeg, Otto Sanders en Ellen Dangé (op de foto van links naar rechts). Wij hebben allemaal een eigen werkgebied en specialisme. Binnenkort stellen wij onszelf individueel aan je voor in deze nieuwsbrief. Heb je nog geen idee wie je aanspreekpunt is en wil je graag contact opnemen. Kijk dan voor onze contactgegevens op de www.meierijstadvoorondernemers.nl.

Accountteam Bedrijven Meierijstad