Skip to main content
Ondernemersverhaal

Minicamping Aachterum

Ondernemersverhaal: Minicamping Aachterum

Mieke van den Bergh van minicamping Aachterum

Hoe kun je je bedrijf het best omschrijven?

Minicamping Aachterum is een kleine camping met zes gewone kampeerplekken en vier bijzondere plekken met grote- en kleine pipowagen, touringcar, pimpcaravan en een Magirus Deutz Brandweerwagen. Er is een Huiskamer-keuken waar je uitgebreid kunt koken. En het sanitair is altijd coronaproof. Kinderen vermaken zich op de trampoline, in de zandbak met speelhuis, op fietsen en skelters. Er zijn diverse wandelingen uitgezet en het bos is dichtbij.

Wij hebben geen bel, komde op de koffie dan komde aachterum.

EBK - Mieke van den Bergh
Wat is karakteristiek voor je bedrijf?

De camping is klein van omvang maar groot in gezelligheid en genieten. Overzichtelijk voor ouders met kleine kinderen en toegankelijk voor iedereen die de rust en ruimte zoekt.

Je bent pas echt tevreden als…?

Als de gasten tevreden zijn. Elk jaar kunnen we weer wat toevoegen aan de camping om zo ook de beleving voor de gasten groter te maken.

Wat was de eerste noemenswaardige opdracht en welke ontwikkelingen heb je doorgemaakt?

Minicamping Aachterum is begonnen als een eenvoudige camping met 10 gewone kampeerplaatsen. Na 5 jaar is de camping gegroeid naar een camping met beleving.

Wat is de impact van Covid-19 op het bedrijf en hoe ga je hier mee om?

In eerste instantie waren er alleen maar annuleringen. Later hebben we met enkele aanpassingen toch een mooie zomer gedraaid. Voor het nieuwe jaar hopen we natuurlijk dat door de vaccinatie het normale leven weer op gang komt en dat iedereen zich ook weer veilig gaat voelen.

Wat moet zeker nog genoemd worden, wat nog niet besproken is?

De nieuwste ontwikkeling is het voedselbos 500 meter verderop. De eerste bomen zijn geplant en het wandelpad wordt binnenkort uitgezet.

Minicamping Aachterum
Mieke van den Bergh
Meerbosweg 25
5469 PL Erp
Tel: 06-12125949
info@aachterum.nl
minicamping-erp.nl